ūüďĘ Nantikan promo istimewa bulan ini untuk Domo Auto Tech, semak promo dengan klik butang di sini   ‚Ź© Lihat juga Youtube Domo Auto Tech untuk maklumat mengenai industri automotif klik disini

Servis Aircond Kereta

Kenapa Harus
DOMO AUTO TECH?

Dengan pusat servis penghawa dingin kereta yang tidak terkira banyaknya berhampiran rumah anda, adakah anda telah memikirkan tempat untuk meletakkan kepercayaan anda?

Di DOMO Auto Tech, tiada ruang untuk keraguan. Kami menjamin kualiti dan kepuasan pelanggan yang pernah merasai perkhidmatan aircond kereta kami.

DOMO Auto Tech meningkatkan standard perkhidmatannya dengan Standard Operating Procedure (SOP). Ini adalah sebab yang kukuh untuk mempercayakan penyaman udara kereta anda dan perkhidmatan penalaan dalam DOMO  Auto Tech.

Group 40
Group 48095912
Group 48095913
Group 48095914

TESTIMONI SERVIS AIRCOND KERETA

FAEDAH PERKHIDMATAN AC DI DOMO AUTO TECH

Temui kelebihan yang tiada tandingannya dan alami kemuncak perkhidmatan aircond kereta dengan DOMO Auto Tech di Malaysia. Inilah yang membezakan kami daripada perkhidmatan aircond kereta yang lain:

Group 2151

Bergantung pada DOMO Auto Tech untuk perkhidmatan penyaman udara kereta yang profesional dan boleh dipercayai, semuanya disokong oleh standard perkhidmatan yang konsisten dan jaminan kepuasan pelanggan.

Group 48095738
Group 124 300x300 1 300x300 1 1

Teknologi maju

PRODUK BERKUALITI ANTARABANGSA DENGAN JAMINAN DOMO AUTO TECH

Group 125 300x300 1 300x300 1 1

70% Jentera
30% Pakar

JAMINAN KETEPATAN DAN PERKHIDMATAN PANTAS DAN MEMUASKAN

Group 123 300x300 1 300x300 1 1 1

SOP yang sistematik

MEMASTIKAN STANDARD YANG KONSISTEN BAGI SEMUA PERKHIDMATAN.

PERKARA PENTING YANG PERLU TAHU MENGENAI AIRCOND KERETA ANDA

Temui isu biasa dengan sistem penghawa dingin kereta yang menunjukkan kereta anda perlu diservis.

Isu Biasa Aircond Kereta

Siapa yang tidak kenal dengan sensasi yang menyegarkan dan luar biasa di dalam kereta? Terutamanya pada hari panas, kereta menawarkan penyelesaian pengangkutan yang melawan haba. Bayangkan ketidakselesaan jika AC kereta anda hanya menghembus udara panas. Ia sudah pasti akan mengganggu keselesaan pemanduan anda.

tune up suzuki swift
Group 48096730
perbedaan tune up
Group 48095946

Mengapa Sentiasa Menservis Penyaman Udara Kereta Anda?

Kereta yang kelihatan bersih tidak semestinya ia dalam keadaan baik. Terutama bagi mereka yang mempunyai anak kecil atau kanak-kanak, menjaga kebersihan dan kesihatan kereta anda adalah penting untuk memastikan keselesaan dan keselamatan di dalam.

Tanda Penyaman Udara Kereta Anda Gagal

Dalam video terbaharu kami, kami menyelami tanda amaran awal penyaman udara kereta yang tidak berfungsi. Anehnya, banyak gejala boleh berfungsi sebagai penunjuk awal, membolehkan anda mengambil tindakan sebelum keadaan menjadi lebih teruk. Sertai Mas Ade sambil kami membincangkan setiap isu yang berpotensi satu persatu dengan teliti.

tune up mobil diesel
Group 48095947

DI MANA ANDA BOLEH MENCARI DOMO AUTO TECH?

Anda boleh melawat DOMO Auto Tech di Puchong - Malaysia. Jadi, apa tunggu lagi? Tempah perkhidmatan aircond kereta dengan kami sekarang untuk mendapatkan tawaran dan maklumat menarik!

MAHU MEMBAIKI
AIRCOND KERETA ANDA?

*Klik butang di atas untuk membuat tempahan